Добре дошли на бизнес профила на Ковачев


Ависта ООД с управител Христо Ковачев, произвежда мебели, удовлетворяващи и най-екстравагантните вкусове и предпочитания. Доверете се на нас и ще получите гаранция за високо качество на произведените мебели за Вашия дом или офис!

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Мебели и обзавеждане

“Качеството на изработените от Ависта мебели за мен е удивително, а цените са напълно приемливи и съобразени с предварително уговорения бюджет.”

на 01 Jul 2012 от Любен Добрев
Виж всички мнения

Опит


Фирма Ависта ООД е основана през 2003г. Ние имаме богат опит в изработването на мебели и модулни системи от висококачествени материали като масив и дървени плоскости, ЛПДЧ, ФПДЧ, МДФ и много други, за дома и офиса по индивидуален проект на клиента. Качественото оборудване, съвременните технологии за състаряване на материала от масив и висококвалифицираният опитен персонал, гарантират уникалност, високо качество и дълъг живот на произведените продукти. Като доказан производител, ние Ви предлагаме професионални съвети за изработката на проект, индивидуално съобразяване с особеностите на дома, офиса, хотела или ресторанта, доставка до всяка точка на страната, прецизност, професионализъм и лоялност.

Специализация и квалификации


Изработване на качествени мебели по индивидуален проект. Реставрация на мебели.