Добре дошли на бизнес страницата на Termoproekt


Фирмата е основана през 1989г. с дейност "Проектиране, производство и монтаж на отоплителна техника, съдове и съоръжения с повишена опасност, бойлери, буферни съдове, резервоари и метални конструкции"

Стандартна иконка за категория Борба с вредители Борба с вредители е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:Опит


Фирмата разполага с изявени инженери в областта на отоплителната, вентилационната и климатичната технология, както и обучен персонал - заварчици, стругари, шлосери и монтажни групи. Производствената база разполага с широк асортимент от металообработващи машини, транспортни съоръжения и техника, с която всеки един обект от специалността ни е лесно и бързо изпълним. Регистрирани сме в камара на строителите и разполагаме с акредитация от ИДТН за работа и ремонт на съоръжения с повишена опасност.

Специализация и квалификации


Фирмата е акредитирана от ИДТН и регистрирана в КСБ. Разполагаме с инженерен състав с пълна проектантска правоспособност по част "ОВКГХТ" и удостоверения за обследване по част "Енергийна ефективност" и изготвяне на ЕНЕРГИЙНИ ПАСПОРТИ на сгради.