Добре дошли на бизнес профила на ПРОПЪРЛИ СЪРВИСИС


Ти, който четеш тези редове - защото имаш причина и търсиш помощ или просто така, от любопитство, ЗДРАВЕЙ! Ние, от "Пропърли сървисис" ти благодарим за вниманието и времето, което ни отделяш. We Do Three Types of Jobs Here: GOOD, FAST AND CHEAP. You May Choose Any Two!

Почистване е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Почистване

“Като изпълнител по договора, "Пропърли сървисис" ООД удовлетвори всички наши изисквания. Работата им се отличаваше с коректност, педантичност и методична последователност. Сроковете се спазваха.”

на 01 Oct 2010 от Андреас Николецопулос, Project Manager, "Аркон Констракшънс" ЕООД

Качена препоръка, Почистване

“"Пропърли сървисис" ООД е надежден партньор, който изпълнява ангажиментите си отговорно, качествено и в срок.”

на 01 Jan 2008 от "Олд Тауър" ЕАД
Виж всички мнения

Опит


За близо 10 години работа в сферата на почистването и обработката на всякакви видове настилки, научихме много - за самите настилки, каквито и да са те - естествени или изкуствени, меки или твърди; за различните технологични начини за почистването или обработката им. И най-важното - за хубаво или за лошо, успявахме (не без "помощта" на клиентите) да постигнем баланса между изискваното качество и цената на услугата. Защото "Ако един клиент е доволен от теб, то той ще разкаже за това на десетина свои познати, но ако е недоволен - за това ще научат минимум 100, в т.ч. и непознати"

Специализация и квалификации


Какви услуги можеш да потърсиш и получиш от нас: Шлайфане, полиране и защита на новоположени или стари настилки от естествен камък, мозайки и/или бетон; Следстроително и следремонтно почистване на жилищни, публични и индустриални сгради - хотели, търговски площи, промишлени и складови помещения и др. (Машинно измиване и защита на твърди естествени и изкуствени настилки. Машинно изпиране на меки настилки /мокети, килими и др./. Измиване на прозорци и витрини, както и на фасади на голяма височина. Пред- и след сезонно почистване на басейни.