Добре дошли на бизнес профила на Todor


Ние предлагаме на своите клиенти качествено изпълнение стриктно спазване на договорените срокове по ДОГОВОР. Бригадата ни разполага с професионално подготвени кадри за строително ремонтни деиности.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Честен, коректен, отговорен. Занимавам се със строителство 25 год. Спецялността ми е изграждане на ел.инсталации, ел.услуги. Лиценз за Електромонтаж, строителство и ремонт на електрически уредби, въздушни и кабелни линии до 1000v. -Лиценз № 70.00.201 от 22.06.1999 год. Тъй като множество клиенти ме питаха слет като им изградя ел.инсталацията дали нямам добър майстор за извършване на други различни ремонти, реших да направя бригада за извършване на цялостни ремонти. Бригадата ни разполага с професионално подготвени кадри за строително ремонтни деиности: ПОСЕЩЕНИЕТО НА МЯСТО Е БЕЗПЛАТНО. Ние сме наясно, че факторът "Цена" е може би най-важен при избора на фирма или в частност "бригада", особено по време на сегашната икономическа криза.

Специализация и квалификации


Строително ремонтна дейност, ниски цени. Ние предлагаме цялостни вътрешни и частични интериорни ремонти на жилищтни административни сгради офиси и магазини. -Бригадата ни разполага с професионално подготвени кадри за строително ремонтни деиности: ПОСЕЩЕНИЕТО НА МЯСТО Е БЕСПЛАТНО. При проявен интерес моля пишете на Email. зада ви испратим цени за труд. По доло е списъкът от услугите които ние предлагаме на своите клиенти: - Деиности свързани с вътрешни ремонти: »Дейности от вътрешни ремонти, свързани със замазки, шпакловки и зидарии: -шпакловка с теракол -замазка пердашена -гипсова мазилка -гипсова шпакловка колоркит -стукопласт -шприц за гипс -изправяне на ъгъл (вътрешен) -обръщане на врати и прозорци »Дейности от вътрешни ремонти, свързани с водопроводни услуги: -подмяна щрангове -парно -канализация Дейности от вътрешни ремонти,свързани с ел.инсталации,ел.лаборатория,грамотводи узаконяване лиценз: »Дейности от вътрешни ремонти, свързани с боядисване и полагане на тапети: -грунд за латекс -грунд за шпакловка -боядисване с латекс -боядисване с блажна боя -полагане на тапети -полагане на фриз тапети -сваляне на тапети -изтъргване боя »Дейности от вътрешни ремонти, свързани със сухо строителство: -окачен таван в баня -растарен таван -дигане на стена с гипскартон, права конструкция -изграждане на таван с гипскартон -дигане на преградни стени с гипскартон -нестандартни стени и тавани от гипскартон »Дейности от вътрешни ремонти, свързани с топлоизолация: -вътрешна изолация и шпакловка -външна изолация, шпакловка и мазилка » За дейности от вътрешни ремонти, свързани с облицовки: -хастар за плочи -фаянс -теракот, гранитогрес -фриз -цокал -мрамор и др. -Ние сме, наясно че фактора цена е може би най важен при избор на фирма, особено по време на сегашната икономическа криза. -При проявен интерес и въпроси относно цените и услугите които ние предлагаме се обадете на телефоните поместени в секцията "Контакти" на нашия сайт или ни пишете на Email.