Добре дошли на бизнес профила на Мебели Ванели ЕООД


Искате ли да имате нещо уникално в дома си? Ние произвеждаме мебели за всяка стая от Вашия дом по индивидуален проект с отлично качество! Това е “Ванели” – държим на своето име, на хората, с които работим и на клиентите, които са най-важни за нас.

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:Опит


Мебелна фирма Ванели поставя началото на своята дейност през 2001 година в град Ямбол. Можем да сътворим и най-нестандартното желание на нашите клиенти, нашата цел е да останат напълно удовлетворени. Имаме опит в обзавеждането на много хотели по нашето Черноморие, офиси и жилища в цялата страна.

Специализация и квалификации


Специализирани сме в проектирането, дизайна и производството както на корпусна така и на мека мебел. Техническото оборудване отговаря на съвременните технологични изисквания при производството. Качеството на нашите изделия следва изискванията както на европейския така и на българския пазар. Произвеждаме мебели за всяка стая от Вашия дом: • Функционални и модерни кухни; •Дизайнерски и красиви маси за Вашата трапезария, хол или всекидневна; •Спални комплекти за мястото, където се отдавате на почивка и сън; •Портманта, тоалетки, гардероби; Материалите, които използваме за направата на нашите мебели са висококачествени гръцки МДФ плоскости, ЛПДЧ на Габровница и Кроношпан, масивна дървесина- Бук и естествени фурнири. Дамаските за нашата мека мебел са от водещи производители в бранша с отлично качество, модерни и разнообразни десени. За всички наши материали имаме необходимите сертификати за качество.