Добре дошли на бизнес профила на Електрофинес


Електрофинес ООД работи за клиентите, нуждаещи се от качествена електро-услуга под мотото: ОТ ТРАФОПОСТ ДО КРУШКА. Ние можем да Ви предложим всякакви електро услуги в дома или на работното място, свързани с аварии, ремонти или строителство.

Електроуслуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 123 месеца за Прозвъняване на ел. инсталация | Перник

“Бърза реакция при предоставяне на офертата, но поради лични финансови причини не стигнах до договорка.”

Виж всички мнения

Опит


Фирмата е основана 1991 год. и вече 22 години продължава да е на разположение на клиентите, които искат да получат качествена и цялостна услуга в областта на електрото. Разполагаме със специалисти с необходимата квалификация и опит, които могат да Ви консултират и ориентират в съотвествие с нормативните изисквания с цел постигане на максимално качествено обслужване.

Специализация и квалификации


Разполагаме със специалисти електропроектанти , електроинженери, електромонтьори и монтажисти които могат да извършат за Вас: - Проучване, проектиране, изработване на външни електрически захранвания/трафопостове, кабелни линии Ср.Н. и Н.Н., разпределителни касетки/ на битови и промишлени сгради. - Проектиране и изработване на вътрешни електрически инсталации - Монтаж и захранване на електрически табла,производство на фирмата Можем също така да ви съдействаме при попълване и подаване на документи в Електроразпределителното дружество, на което сте клиент. Фирмата изгражда соларни системи и фотоволтаични централи. Монтира системи против лед и сняг на труднодостъпни места на сгради.