Добре дошли на бизнес профила на Алпи Пан


Строителна фирма "Алпи Пан" ООД е основана през 2007 година и се занимава с проектиране и изпълнение на топлоизолационни системи по алпийски способ, както и със строително-ремонтни дейности, които изискват въжен достъп.

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Доказано е, че при правилно саниране се постигат до 50% икономии от енергия за отопление, слага се край на покривните течове и разходите за отстраняването им. Фирмата работи с висококачествени материали, а професионалните ни услуги и гаранцията за качество са приоритетни при изпълнението. Разполагаме с професионални монтажни групи и строителни алпинисти. Имаме реализирани обекти в различни градове на страната- София, Перник, Панагюрище, Пирдоп, Златица, Шабла и др. Дейностите се завършват в точно определените срокове. Височинните ремонти също са част от услугите, които предлагаме на своите клиенти. Вие сте на правилното място – Вашата изолация ще бъде направена от хора с богат професионален опит. Доверете ни се, ние ще оправдаем Вашите очаквания. На сайта ни ще намерите цени за изолации, саниране (sanirane ); видове материали; галерии на топлоизолации направени от нас; технологии, по които извършваме монтажа и поставянето им, както и много информация за търсените от Вас услуги. Високо квалифицираният екипът от професионални алпинисти ще Ви предостави качеството, което търсите на разумни цени, защото ние знаем, че доволният клиент е най-добрата реклама за нас.

Специализация и квалификации


"Алпи Пан" ООД извършава също така и строителни и довършителни ремонтни дейности, като боядисване на фасади и сгради; ремонт на панелни фуги; брандиране на сгради и остъклени фасади; индустриално боядисване; обезопасяване и укрепване на сгради и много други. Широкият ни набор от услуги покрива всички клиентски изисквания.