Добре дошли на бизнес страницата на Камини Евростандарт


Камини Евростандарт ООД е фирма за производител на български горивни камери за вграждане работещи на дърва и пелети- камини . Проектиране и монтаж на различни модели камини: - Прав панел от 10 до 25 kW - Г-образни от 10 до 25 KW - Две лица от 10 до 25 kW - Три лица от 10 до 25 kW - Призми от 10 до 25 KW Производство , проектиране и монтаж на камини с водно и въздушно отопление - камини с въздуховоди.

Стандартна иконка за категория Камини и комини Камини и комини е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:Район на работа:

Трудов стаж


Повечето ни майстори за монтаж на камини са с над 15 години опит в областта.

Специализация и квалификация


Камини Евростандарт ООД е фирма производител на български горивни камери за вграждане -сухи, въздушни ризи,водни ризи на дърва и пелети. Фирмата произвежда над 40 модела горивни камери съобразени и сертифицирани с изискванията на Европейския съюз (БДС EN 13229) Камината, като важна част от интериора и алтернатива за цялостно отопление- задачата е НАША, а последната дума ВАША! Водеща роля има качеството на материалите, прецизността на изработка, модерния дизайн-показатели, които осигуряват надежност и комфорт за нашите клиенти!