8 оставени мнения от 10 извършени проекти
4.75 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 95 месеца за Отделяне на детска ста | София

“Оценката ми малко се забави във времето, но за това пък мога да кажа,че почти една година след завършването на ремонта, нямам никакви рекламации и всичко, което бешенаправено е качествено и устойчиво. Благодаря на мартин за коректното отношение, цялостния подход, който има към проектите и ангажираността към клиентите. Работата с него беше лесна и ползотворна.Бих наела фирмата отново и бих я препоръчала като надежден партньор и изпълнител!”

Виж снимки
преди 115 месеца за Цялостен ремонт на етаж от къща | София

“Много сме доволни. Работи много отдадено, прецизно и чисто. Приключи обекта в договорения срок. Ще го използваме и за други обекти.”

преди 103 месеца за Оферта за изпълнение на ремонт | София

“Извършиха много работа по обекта и се стараят да правят нещата добре, а не да претупват.
Въпреки двата огледа в началото и уверението, че цената ще остане твърда, се появиха доста пропуски в първоначалната оферта и затова накрая финалната цената се покачи с близо 18%.
Не винаги работеха чисто и имаше някои неразбирателства със съседите във входа.
Въпреки силния старт в началото, срока за изпълнение бе почти двойно на първоначално договорения.
Има някои пропуски и разминавания с проекта, който бе изготвен от професионален архитект.
След като открхме някои функционали дефекти и ги споделихме с Мартин, ни бяха поискани още пари, и затова взехме решение да прекратим работата си с МSG Project.
Има какво да подобряват. Желая им успех!”

Виж снимки