Добре дошли на бизнес профила на Ди Ем Ти-2010


„Ди Ем Ти-2010“ ООД е българска компания специализирана в строителство, довършителни и ремонтни работи, вътрешен дизайн и инвеститорски контрол на жилищни, търговски и промишлени обекти.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Ди Ем Ти-2010“ ООД е създадена през 2010г. За краткия период от своето съществуване фирмата се наложи на пазара като коректен партньор предлагащ професионализъм, прецизност и качество. Стремим се да спечелим доверието на клиентите като им предоставяме комплексно обслужване чрез различни по вид услуги. Намеренията и действията на фирмата са насочени към постоянно задоволяване на потребностите на клиентите и превръщането им в постоянни партньори.

Специализация и квалификации


Услуги ремонтни и довършителни строително монтажни работи до „ключ“- изпълняваме пълен комплект от услуги свързани с ремонтните работи, като започнем от демонтиране на стари настилки, мебели и др., минем през извършването на СМР (шпакловки, боя, топлоизолации, настилки и облицовки и т.н.) и стигнем до обзавеждането включително и закупуването на прибори (ако клиента желае разбира се). Грижим се да изпълним всички желания на клиента. управление на проекти и инвеститорски контрол – грижим се за предотвратяване на най-разпространените неизгодни условия, залагани в договори и оферти, както и за осигуряването на контрол на влаганите материали и качеството на изпълнение. Нашите специалисти се отнасят отговорно към ръководството и воденето на документацията на поверените ни обекти. строителство – изпълняваме всички видове строително монтажни работи – бетонови работи, зидарии, топлоизолации, ВиК и електроинсталации, климатични инсталации, сухо строителство, машинни мазилки и т.н.