1. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, всички подкатегории, пренареждане на керемиди, ремонт на покриви, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


2. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, всички подкатегории, преградни стени, ново строителство.


3. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня. всички подкатегории, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.


4. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


5. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


6. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене и разбиване, всички подкатегории, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци.


7. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.