Добре дошли на бизнес страницата на Кими-1 ЕООД


КИМИ-1 ЕООД е дървообработващо и мебелно дружество, чиято мисия е: "Да пести зеления природен ресурс чрез оптималното му преработване"

Стандартна иконка за категория Дърводелски услуги Дърводелски услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Емил преди 83 месеца за Изработане и монтаж на дървени парапети | София

“Работата беше свършена качествено, в срок и в рамките на договорената цена. Останах с много добри впечатления от фирмата, управителя и служителите. Действаха професионално, компетентно, бързо и качествено.”

Виж всички мнения

Трудов стаж


Дружеството поетапно инвестира в собствена производствена база с модерно технологично оборудване, разположена на площ от 13,560 кв.м. в най-богатия район на смърч, ела и бял бор, което позволява да се обхване целия производствен цикъл.

Специализация и квалификация


Първична преработка на дървен материал в греди, дъски, талпи, летви, сачак, обшивка; Просушаване, рендосване, фрезоване, слепване, шлифовъне и лакиране на готови изделия – ламперия, дюшеме, слепени греди, слепени плотове, дървени перголи, навеси, беседки, парапети, стълби; Производство на дървена дограма със стъклопакет и дървени капаци; Производство на входни и интериорни врати от масивна дървесина. Производство на мебели от ПДЧ, МДФ ламинирани и фурнировани плоскости, както и от масивна дървесина. Производство и монтаж на дървени сглобяеми къщи.