1. Цялостен ремонт 4 извършени проекта

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.

Виж мнения

2. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, шлайфане, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


3. Плочки и теракот 7 извършени проекта

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, префугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, рязане на плочки, лепене на фризове и цокъл, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.

Виж мнения

4. Ремонт на баня 3 извършени проекта

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, уплътнения на санитария, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, къртене на баня.

Виж мнения

5. Сухо строителство 1 извършен проект

По специално в сферата на таван в баня. всички подкатегории, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.

Виж мнения

6. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, изкопни работи и дренажи, сглобяеми къщи, полагане на бетон, всички подкатегории, кофраж и арматура, канализация, строителство до ключ, кофраж /колони, греди, шайби/, преградни стени, груб строеж на еднофамилни и двуфамилни къщи, ново строителство.


7. Боядисване и декорация 2 извършени проекта

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, грундиране, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.

Виж мнения

8. ВиК Услуги

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, сондажи в почва, монтаж на съдомиялна, демонтаж на душ кабина, хоризонтален щранг, всички подкатегории, монтаж на тоалетно казанче, монтаж на тоалетна чиния, монтаж на душ кабина, подмяна на водомери, изграждане на мръсен канал, откриване на външен теч, откриване на вътрешен теч, отпушване на канал до ф150, консултация от специалист на място, демонтаж на душ кабина, монтаж на биде, писуар, отпушване на тоалетна, мивка, тръби в баня и кухня до ф75, водопроводна инсталация до 3 метра, извод за вода и канал за пералня, съдомиялна, бойлер, отпушване на канал до ф200, спирателен кран (след водомер), рязане на тръби, отпушване на мивки, отпушване на сифони, монтаж на смесител за мивка в баня, изграждане на вик инсталация, монтаж на моноблок, водопроводна инсталация над 3 метра /+ точките/, демонтаж на душ панел, монтаж на мивка за баня, монтаж на линеен сифон, монтаж на вана, монтаж на структура за вграждане, монтаж на душ панел, лепене на тръби, смяна на вертикален щранг, отпушване на канали, монтаж на бойлер при съществуващи изводи за водопровод.


9. Електроуслуги 1 извършен проект

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, всички подкатегории, ремонт на електроинсталация, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


10. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж на навес, монтаж на корниз и перде, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на радиатори, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван.


11. Паркет и ламинат 2 извършени проекта

По специално в сферата на редене на дюшеме, лакиране на паркет, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, циклене на дюшеме, винил, монтаж на декинг и скара, всички подкатегории, демонтаж на паркет, лакиране на дюшеме, пренареждане на паркет, ремонт на паркет, фугиране на паркет, поставяне на подложки, циклене на паркет, поставяне на ламинат, демонтаж на ламинат, поставяне на первази.

Виж мнения

12. Хидроизолация

По специално в сферата на грундиране на цялата основа с битумен грунд, почистване на покривна площ, усилен воалит без посипка, полизол с минерална посипка, усилен воалит с посипка, хидроизолация с изомакс, газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит с посипка, течна хидроизолация, хидроизолация с два пласта битумна мушама, рулонна хидроизолация, хидроизолация с един пласт битумна мушама, хидроизолация под плочки, хидроизолация на плоски покриви, две ръце с лента по ръбовете, хидроизолация с хидроизолационна мембрана.


13. Замазки 4 извършени проекта

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.

Виж мнения

14. Мазилки 2 извършени проекта

По специално в сферата на външна мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, машинна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.


15. Зидария

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухла четворка, зидария с ytong (газобетонни) блокчета.


16. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации. външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт, всички подкатегории.