Бизнес снимка на Б.Р. Билдинг ООД в MaistorPlus

Добре дошли в бизнес страницата на Б.Р. Билдинг ООД

Б.Р. Билдинг ООД, предоставя широка гама от строителни услуги:изграждане на търговски обекти, жилищно строителство и поддръжка, ремонтни и довършителни дейности.

Топ 3 основни дейности:

Разбери още

Последно извършени проекти:

Оставено мнение на 07 Oct 2013 от Алек Люнге за извършен проект "Пренареждане на керемиди, може би и полагане на мушама" в категория Покривни услуги в района на София.

“Много експедитивно и организирано ни беше оправен проблема. След първата вълна есенни дъждове всиюко е сухо.”

Оставено мнение на 13 Apr 2013 от Violeta за извършен проект "монтиране на осветителни тела (тип плафониера) на таван - 3бр." в категория Електроуслуги в района на София.

“много коректно и бързо изпълнено, доволна съм от майсторите :)”

Оставено мнение на 15 Mar 2013 от Тодор за извършен проект "изливане бетонна плоча в мазе, измазване стени на мазе" в категория Строителство на сгради в района на София.

“Майсторът си свърши работата наистина добре, като освен първоначалната поръчка свърши и три други независими от нея задачи - 1) направи по поръчка и монтира метална врата на мазето; 2) прекара ми допълнителен ел-кабел от ел-таблото до мазето; и 3) подмени часовниковото реле за стълбищното осветление (последното му отне почти 2 дена и доста усилия, тъй като се оказа, че стълбищната инсталация е е правена преди 50 години по схема, която освен че е неясна, но и не "пасва" на стандартните в момента релета.

Най-високо оценявам:
- предлагаше ми варианти, между които да си избирам, като ми обясняваше каква ще е цената за всеки от тях
- при желание от моя страна, той се грижеше за всичко - от купуванет на метериали и консумативи, до транспорт
- лесно се комуникира с него и си държи на думата

Оставено мнение на 01 Mar 2013 от Вероника Петкова за извършен проект "Ремонт на баня и кухня" в категория Строителство на сгради в района на София.

“Останах много доволна от фирмата.Работата беше завършена в срок, всичко протече точно и по план.Изпипват нещата в детайл.Имат много коректно отношение към клиентите си.Бих работила с тях и занапред!” Прочети още мнения

Опит:

Разполагам с над 10 годишен стаж в съвременното строителство. Пълното портфолио можете да видите

Специализация и Квалификация:

Качеството на работа е гарантирано. Продуктите, които използваме и професионализма на нашите сътрудници, са гаранция за качественото изпълнение на работата.Основен гарант за дейността× ни са положителните референции на нашите клиенти.

0879 590 810 | 10:00-18:00