Добре дошли на бизнес профила на IZOPLAST Ltd


"ИЗОПЛАСТ" ЕООД предлага на Вашето внимание своите услуги в областта на топло-изолационните системи, покривни конструкции, строителство, реставрация и интериор. Бъдете наши клиенти и си позволете лукса, който заслужавате на достъпни цени!

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Фирмата разполага с широка материална база и дългогодишен опит в областта на строителните услуги с над 3000 завършени обекта в цялата страна. Предлагаме широка гама от решения за вашата къща, апартамент, офис или сграда съобразени с вашите желания и изисквания.

Специализация и квалификации


Изопласт ЕООД извършва проектиране и монтаж на топлоизолационни системи и покривни конструкции, хидроизолации, реставрация на сгради и къщи, проектиране, изработване и монтаж на метални конструкции, въздуховоди и рекламни съоръжения. Цялостни довършителни и интериорни ремонти - ел. услуги, монтаж на гипсокартон, изработване на арт-тавани, шпакловка, боядисване, замазки, декоративни мазилки, зидария, теракот и др. Предлагаме изработване на интериорен или екстериорен проект и дигитална визуализация.