Добре дошли на бизнес профила на Момпала ЕООД


Фирма МОМПАЛА ЕООД е създадена през 2008 година и е със 100% частен капитал. Занимава се със строително-ремонтни и довършителни работи, обзавеждане и интериорни решения, саниране на сгради и реставрации на частни, обществени, промишлени сгради.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 136 месеца за Почистване на мазе | София

“Много съм доволна! Задачата беше изпълнена според очакванията ми, в срок и без цената да претърпи промени в процеса на работа!
Бих наела фирмата отново.”

преди 136 месеца за Укрепване каса на входна врата | София

“Работата беше извършена бързо и много прецизно. В предварителния разговор по телефона получих полезни съвети и ми помогнаха да избера най-подходящия за мен вариант за решаването на проблема. Препоръчвам ги като качествени изпълнители и съвестно свършена работа.”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


С богатата гама от дейности,които предлагаме ние се стремим да постигнем най високото качество за минимален срок поради факта че всички наши служители работят по една и съща система и появата на несъответствия в отделните компоненти в един ремонт е сведена до минимум. Предлагаме и инвеститорски контрол на други фирми които участват в даден проект за постигането на най качествен краен продукт.

Специализация и квалификации


Фирмата разполага и голям екип от специалисти за почти всички строително-ремонтни дейности от изграждане на електро, ВиК и парни инсталации, полагане на всички видове подови настилки, мазилки, шпакловки, облицовки, монтаж на ок.тавани и стени от гипскартон, всички видове декоративни мазилки и бои и всички видове монтажни работи като същевременно ви предлагаме и консултантски услуги за да използвате по най-добрия начин особеностите на вашите помещения.