Добре дошли на бизнес профила на Тисим ООД


Фирма Тисим ООД е специализирана в изработката и монтажа на метални изделия като: Входни врати за жилищни входове и контрол на достъп, портални врати с автоматика, парапети, огради, решетки, навеси с поликарбонат, козирки, изделия от ковано желязо и др.

Врати е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Железарски услуги

“Нашата Етажна собственост взе решение за монтиране на система за контрол на достъп и нова входна врата в жилищната зграда. След задълбочено и обстойно проучване Управителния съвет подписа договор с Вашата фирма „Тисим ООД”. С него бяха регламентирани всички детайли и срокове по изграждането на системата за ограничен достъп и конфигурацията на метална входна врата. Нашата жилищна сграда е с 23 апартамента и имаше различни мнения, предложения и претенции от страна на обитателите. Благодарение на усилията и проявената отговорност от страна на „Тисим ООД”, всички въпроси бяха успешно и своевременно решени, конструктивно и в дух на взаимно уважение. Системата за контрол на достъп предлага добри възможности, има модерен и стилен външен вид и е отлично решение за ефективна защита на сградата от нежелани посетители. Смятаме, че изборът ни е сполучлив, както по отношение на техническото оборудване, така и отношение на фирмата изпълнител. Чрез това писмо изразяваме своята и на останалите собственици благодарност към служителите на „Тисим ООД”, участвали в организацията и изграждането на нашата нова и много красива входна врата и системата за контрол на достъп до нашата Етажна собственост.”

на 01 Jan 2007 от Управителен съвет на етажна собственост
Виж всички мнения

Опит


През последните 7 години сме се специализирали в изработката и монтажа на всякакви изделия от метал. Успяхме да създадем и утвърдим последователност и качество на производство.

Специализация и квалификации


Специалисти в обработката на метали, машините с които работим са произведени по съответните стандарти, за съответните нужди на нашия бранш.