Добре дошли на бизнес профила на ET Sandi


ЕТ“САНДИ-Александър Марков”. Вашите мебели на добра цена. Проектиране и производство на качествени и функционални мебели по индивидуални проекти. Опишете ни мечтаните от Вас мебели и ние ще превърнем мечтите Ви в реалност.

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 136 месеца за Коригиране на кухненски шкаф | София

“Майсторът бе точен във всяко отношение - макар работата да бе малка по обем, се отнесе сериозно и отговори на очакванията ми, описани в поръчката. Идва три пъти вкъщи, предложи варианти как хем да се преправи част от кухненската мебелировка, хем от това функционалността и естетиката да пострадат минимално. С две думи - препоръчвам този симпатичен млад майстор, който явно си разбира от работата, но и я харесва. ”

Виж всички мнения

Опит


Ние ценим времето на клиентите си. Проектирането, изработката и монтажът на мебелите се извършват в кратки срокове, без излишно разтъкаване. За комплексни поръчки предлагаме значителни отстъпки. Доверете се на нас и ще получите Вашите мебели на добре цена с гарантирано изключително качество.

Специализация и квалификации


Предлагаме нестандартни и луксозни решения за кухни, спални, детски стаи, всекидневни,офиси и заведения изработени от ПДЧ, MDF, както и от масивна дървесина. Работим с висококачествени материали на водещи в областта фирми. Извършваме също и реставрации и поправки на мебели и дървени конструкции в домове, офиси, хотели и обществени сгради. Изработваме и интериорни врати от ПДЧ и фурнирован MDF. По желание на клиента вратите могат да са изцяло масивни или с различни видове стъкло и стъклопакет. В производствения цех се предлагат и услуги като разкрой и кантиране на ПДЧ и MDF плоскости и обработка на естествен дървен материал.