17 оставени мнения от 48 извършени проекти
4.12 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Едуард преди 33 месеца за Ремонт на апартамент | Пловдив

“Искам да предам искрената си благодарност и да пожелая много здраве и просперитет на ръководителя на фирмите Василий и на всички, които срещнах по време на ремонта на жилището - Гоша, Васил, Апостол, Бисер.
Ако искате да получите къщата на мечтите си, значи сте тук.
Ако искате думата на клиента да бъде закон за изпълнителя, тогава сте тук.
Ако искате да се доверите на работата на професионалисти, вие сте тук.
Това не е реклама. Това е видът на старец.
Благодаря ти за труда, за първия дом. България не ме разочарова и се сближи още повече.
Едуард Йелчин , Пловдив, пенсионер от Украйна.”

Виж снимки
Донка Радева преди 43 месеца за Демотаж на дограма и изкъртване на стена | Пловдив

“Демонтажът на дограмата и разбиването на стената бе извършена в срок, но без необходимата техника Първоначалният проект бе продължен с нов - обръщане на дограма, което бе направено бързо и акуратно.
Цената за работата включва както първоначалния проект (350 лв за демонтаж и разбиване на стената) , така и обръщането ( 500)”

Михаил Чанев преди 27 месеца за Ремонт на апартамент | Пловдив

“50% капаро - забравете го. Доставя материали от склад с 20-30% завишени цени. Изкърти плочки на тераса с теч, остави я със запушени сифони 2 седмици - при първия дъжд при съседите - лом.
Общ договор с няколко точки - после детайлите не ги помни и още кеш..
+50% от сумата на целия договор ми увеличи цената на етап изкъртена тераса (след терасата трябваше да прави 2 бани и да лепят още 30кв плочки - каква ли щеше да е крайната сума)
Не беше заложил полагане на нова замазка на терасата която кърти, не знаел че ще трябва.
При прекратяване на отношенията има нови цени "по личен ценоразпис" на труда с ултиматум - довършваме договора; доплащам до 6 пъти първоначалната цена за труд на терасата или си тръгва с капарото. Със здраве!”

Виж снимки
Георги Аргиров преди 31 месеца за ВиК, Ел. и изолация в мазе | Пловдив

“Некоректен, взе парите за труд и от 6 месеца нито работата е свършил, нито парите е върнал. В началото на март сключих договор с него за цялостен ремонт в мазе, включващ изолация, наливане на бетон, изграждане на електроинсталация, ВиК услуги и боядисване. Още при подписването на договора поиска предварително 50% от общата сума за труд. Започнаха работа своевременно, и след броени дни ми поиска ключ за достъп и не след дълго още 35% от парите за труд. След като видях, че все пак се върши нещо и подведен по отзивите тук, му ги дадох. След това започнаха обещания - тази седмица, другата седмица и така месец след месец не се появи.
Към момента /ноември 2021г./ вече активно се укрива - не отговаря на обаждания, нито на съобщения.”

Петко Моллов преди 34 месеца за Ремонт на къща | Пловдив

“Давах авансово пари, но никак не съм доволен от свършената работа. Хидроизолацията веднага поддаде и трябваше да наема нови хора, които да оправят след него. Оценка 0.”