17 оставени мнения от 48 извършени проекти
4.12 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Камелия Стефанова преди 47 месеца за Боядисване на кухня | Пловдив

“Препоръчвам го. Много съм доволна от свършената работа, бързо и качествено.”

Донка Радева преди 43 месеца за Демотаж на дограма и изкъртване на стена | Пловдив

“Демонтажът на дограмата и разбиването на стената бе извършена в срок, но без необходимата техника Първоначалният проект бе продължен с нов - обръщане на дограма, което бе направено бързо и акуратно.
Цената за работата включва както първоначалния проект (350 лв за демонтаж и разбиване на стената) , така и обръщането ( 500)”

Михаил Чанев преди 27 месеца за Ремонт на апартамент | Пловдив

“50% капаро - забравете го. Доставя материали от склад с 20-30% завишени цени. Изкърти плочки на тераса с теч, остави я със запушени сифони 2 седмици - при първия дъжд при съседите - лом.
Общ договор с няколко точки - после детайлите не ги помни и още кеш..
+50% от сумата на целия договор ми увеличи цената на етап изкъртена тераса (след терасата трябваше да прави 2 бани и да лепят още 30кв плочки - каква ли щеше да е крайната сума)
Не беше заложил полагане на нова замазка на терасата която кърти, не знаел че ще трябва.
При прекратяване на отношенията има нови цени "по личен ценоразпис" на труда с ултиматум - довършваме договора; доплащам до 6 пъти първоначалната цена за труд на терасата или си тръгва с капарото. Със здраве!”

Виж снимки
Георги Аргиров преди 31 месеца за ВиК, Ел. и изолация в мазе | Пловдив

“Некоректен, взе парите за труд и от 6 месеца нито работата е свършил, нито парите е върнал. В началото на март сключих договор с него за цялостен ремонт в мазе, включващ изолация, наливане на бетон, изграждане на електроинсталация, ВиК услуги и боядисване. Още при подписването на договора поиска предварително 50% от общата сума за труд. Започнаха работа своевременно, и след броени дни ми поиска ключ за достъп и не след дълго още 35% от парите за труд. След като видях, че все пак се върши нещо и подведен по отзивите тук, му ги дадох. След това започнаха обещания - тази седмица, другата седмица и така месец след месец не се появи.
Към момента /ноември 2021г./ вече активно се укрива - не отговаря на обаждания, нито на съобщения.”

Петко Моллов преди 34 месеца за Ремонт на къща | Пловдив

“Давах авансово пари, но никак не съм доволен от свършената работа. Хидроизолацията веднага поддаде и трябваше да наема нови хора, които да оправят след него. Оценка 0.”