Добре дошли на бизнес профила на Хамалницата от Люлин


Хамалницата от Люлин - с над 20 годишен опит в областта на преместването на дома и бизнеса. Предлагаме и съпътстващи услуги.

Транспортни услуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 87 месеца за Транспортиране и пренос на звукоизолационни материали | София

“Предварителна договорка с няколко изречения, а в последствие всичко беше организирано и точно свършено. Доволен съм - ако ми се наложи ще ги потъря отново!”

преди 116 месеца за Качване на ъглов диван в блок - 7 етаж | София

“Много отговорни момчета.
Дойдоха на време, изчакаха колкото е необходимо (защото доставката се забави), вложиха максимални усилия да запазят дивана при преноса и до 7 етаж и внасянето му в апартамента.”

Виж всички мнения

Опит


Демонтаж,опаковане,пренасяне,транспортиране и монтаж на домашно и офис обзавеждане, както и на несложно оборудване.Безплатни огледи и консултации.Опаковъчни материали и доставки.Преместване и транспортиране на тежки предмети.Укрепване на автомобили в контейнери,груба термоизолация на контейнери.Товарене и разтоварване на масови и специфични стоки.Транспорт на малки пратки или търговски пътник. Транспорт до 1,5 тона или 10 кубични метра в ЕС.

Специализация и квалификации


Хамалски услуги - 10,00 лв./човекочас + допълнително таксуване. Извозване на непотребни вещи и отпадъци - 120,00 лева/курс включващи пълно обслужване до 2 етаж. Транспорт в страната с полезни обеми от 2 до 13 м3 за цени от 0,35 до 0,65 лв./км в двете посоки. Транспортни услуги в София на цени от 20,00 до 35,00 лв./час в рамките на околовръстен път. Вътрешна изолация на контейнери - до 2000,00 лева. Укрепване на машина (предмет) в контейнер - до 100,00 лева на точка. Опаковане на вещи и обзавеждане - 12,00 лв./час. Предлагаме опаковки , както и доставка до Ваш адрес.