Добре дошли на бизнес профила на MebelBG


Ние сме мебелната фирма, която Ви трябва - индивидуален подход към всеки клиент, качество, гаранция, срокове за изпълнение и коректно отношение. Почти всички наши клиенти си поръчват мебели при нас за втори и трети път, а новите ни клиенти се свързват с нас предимно по препоръка на стари клиенти.

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Мебели и обзавеждане

“Фирма "КПН Консулт" ЕООД - Мебел БГ - достави и монтира офис обзавеждане за Централния архив КРДОПБГДСРСБНА”

на 01 Jan 2010 от Е.Костадинов

Качена препоръка, Мебели и обзавеждане

“КПН Консулт ЕООД се прояви като коректен партньор и предлага качествени стандарти за обслужване на клиентите.”

на 01 Jan 2010 от Георги Симеонов
Виж всички мнения

Опит


Работим на българския мебелен пазар от почти 10 години. Разполагаме с квалифициран и сплотен екип специалисти в проектирането, производството и монтажа на мебели.

Имаме огромен опит в обзавеждането на всякакъв вид помещения - от домове и офиси до публични сгради и университети.

Нашата сила е в особено сложните за изпълнение проекти. Колкото по-сложен за изпълнение е даден проект, толкова по-силно ни интересува и по-високо качество предлагаме.

 

Специализация и квалификации


Специалисти сме в мебелите и обзавеждането. Най-добри сме във всяко нещо, с което се захванем. Не можем ли да го направим перфектно, не го започваме. Не ни е срам да кажем, че не можем да се справим с някоя задача, но изключително рядко ни се случва.

Ние сме единствената мебелна фирма, която през последните три години е изградила две обществени библиотеки - сложна и отговорна задача, изискваща знания, умения, перфектна организация и качество, защото обществените сгради са натоварени неимоверно повече от частните домове.