Добре дошли на бизнес профила на Николай


По професия съм електротехник. Работил съм в тази област 20г. Живота ме е накарал да доусъвършенствам уменията си и от 1986г. редя плочки,монтаж и подготовка.С настъпване на новите технологии се наложи през 1998г да се запозная и с ВИК.Разполагам с машини и бус за транспорт. И не само с това се изчерпват всичките ми умения. Моето мото е: Качеството винаги изпреварва цената! Работим така,че да се гордеем с работата си. Печели този който умее да взима правилните решения!

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Работя от 1986г. на 47г. съм. За мен всяка нова идея е предизвикателство,когато някой иска ще знае,когато знае и иска .... ще може,и така нещата се случват. Когато те попита някой и му кажеш ,че можеш всичко...... звучи несериозно,когато кажеш ,че можеш много единственият начин да го покажеш е с готов продукт и то АКО ТИ СЕ ДАДЕ ШАНС. :):):)   

Специализация и квалификации


Цялостен дизайн на баня,кухня и др.помещения.  ИДЕИТЕ НАШИ-РЕАЛИЗАЦИЯТА КАВА ЩЕ Е- ВАША.Цялостно Ел и ВИК,плочки/таван и под/,окачен таван,монтаж на вани ,кабини,мивки, бойлер,плотове от камък,скрито осветление,LED,Гипсо картон,облицовка на стени и колони с камък и дърво-меланинови или ламинирани плоскости,изработка на корпусна мебел от ламинирани плоскости и МДФ за кухнята спалнята дневната /нестандартно оборудване/ доставка и монтаж. Moнтаж на горивни камери,камини и облицовката им.Работя съвместно с колеги производители на дограма,паравани и ковано желязо.