Добре дошли на бизнес профила на Каналтехник


Основната дейност на фирма Т.Д.И. 2005 ЕООД е: Отпушване и видеодиагностика на канали; Почистване на септични ями, шахти и други; Измиване на улици, плацове и площади; ВиК профилактика; Абонаментно обслужване на фирми и граждани. Нашата фирма разполага със специализирана техника и квалифициран персонал. Ние ценим бързината, държим на качеството и професионализма.

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Петко Сейменаров преди 28 месеца за Отпушване на канал | София

“Доволен съм, че успя да реагира в рамките на деня. Отпушването беше направено успешно и в момента проблемът не съществува. Господина беше учтив, обясни ми защо вероятно се е случвало запушването и какви малки неща могат да се направят за да се избегне за в бъдеще. Услугата струваше една идеа повече, отколкото очаквах, но аз така или иначе не питах предварително колко ще бъде понеже нямаше вариант да не се отстремонтира проблема.”

преди 58 месеца за Теч в кухнята | София

“Много съм доволна от работата. Всичко беше точно с господин Григоров.”

преди 76 месеца за Теч в тоалетната | София

“Доволен съм. добро отношение и професионално свършена работа.”

Виж всички мнения

Опит


Фирмата се грижи за Вас от 2005 г. От нас ще получите качествено и бързо обслужване по всяко време на денонощието. Независимо от вида на замърсяването или запушването ще се погрижим почистването да бъде изпълнено възможно най-бързо.

Специализация и квалификации


Фирма Т. Д. И. 2005 ЕООД официално извършва дейности по събиране и транспортиране на отпадъци на основание чл. 52, ал. 1 от Закона за управление на отпадъците.