Добре дошли на бизнес профила на Тюлипс ООД


TULiPS е иновативна и открита фирма, която следи модерните нововъведения в отоплението и климатизацията. Високо ниво на професионализъм и индивидуален подход и ангажимент към всеки клиент и личностен контакт.

Енергийна ефективност е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Архитектурно проектиране

“Фирма Тюлипс разработи и изпълни проект за отопление, климатизация и вентилация на нашата офис сграда в кв. Бояна гр. София, като проекта и монтажните работи бяха извършени отговорно и професионално.
Нашата фирма е изключително доволна от сътрудничеството си с фирма Тюлипс ОДД. Доставените и монтирани съоръжения, инсталации и услуги са с много високо качество, ефективност и удовлетворяват нашите изисквания. Смятаме, че Тюлипс ООД е надежден партньор и ще използваме услугите на фирмата отново.”

на 01 Jan 2007 от DSC Bulgaria
Виж всички мнения

Опит


Когато работите с нас, Вие избирате: • Професионален екип, готов на всякакви предизвикателства • Специалисти с дълга практика над 15 години и задълбочени познания • Амбициозен екип и неговите модерни и ефективни идеи • Високо мотивиран екип с гъвкава организация • Надежден и сигурен партньор с индивидуален подход към Вас

Специализация и квалификации


ОТОПЛЕНИЕ И КЛИМАТИЗАЦИЯ - Професионална консултация, проектиране, доставка и изграждане. Специалисти Номер 1 в термопомпи Дайкин Алтерма за България. Предлагаме най-добрите решения на база нашия опит и познания.