97 оставени мнения от 134 извършени проекти
4.95 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Ivan Radulovski преди 26 дни за Монтаж на полилей | София

“Перфектна работа и много мило отношение. Изключително компетентен, коректен и старателен към детайла. Личи си че има дългогодишен опит. С удоволствие ще му се доверя отново.”

Мартина Даскалова преди 1 месец за Монтаж на стойка за телевизор и изработка на два рафта тип кубче | София

“Много професионално отношение и много търпелив докато решим, кое къде да закачим :)”

Наталия преди 2 месеца за Отстраняване на липса на ток в три контакта и монтаж на полилей | София

“Чудесен! Много бързо се отзова и работи съвестно и старателно, и отстрани проблема. Много съм доволна и пак ще ползвам услугите му!”

Татяна Антонова преди 5 месеца за Електроуслуги | София

“Изключително доволна съм. Човекът работи бързо, коректно и работи чисто.”

Михаил Кузов преди 7 месеца за Смяна плафон, Контакти | София

“Доволен съм от извършената работа!”

Денислава Коева преди 9 месеца за Връзване на печка Hamsa със твърда връзка | София

“Отлично свършена работа! Работи чисто и организирано. Изключително компетентен, разполагащ с нужната техника и материали. Личи си че има дългогодишен опит. Пак бих го наела!”

Виж снимки
Елена Желязова преди 10 месеца за Авария на входна ел. инсталация | София

“Прекрасен човек и професионалист. Много отзивчив и точен. Работи прецизно и чисто. С удоволствие ще му се доверя отново!”

Виж снимки
Стоян Трошев преди 10 месеца за Смарт Хоум техника | София

“Топ качество, препоръчвам.”

Румяна Зографова преди 8 месеца за Ремонт на бойлер | София

“Исках подмяна на проводниците и ремонт. Оказа се, че няма нови проводници. Закрепи старият проводник с мое ново винтче, светна диода на бойлера Взе парите и си тръгна. Пускам бойлера -
не работи. Лампичката нали светна, аз го оправих, казва. До сега не съм чула някой да си топли вода с диодна лампа. Бойлер бил стар и да съм си купела нов. Никаква диагностика. Никаква фактура. Никаква отговорност.”

Антон Петров отговори:

Нищо не отговаря на истината- бойлера е над 30 годишен ,ръждясал до неузнаваемост и опасен за ползване, а клиента предварително бе уведомен , че ще направя диагностика и тогава ще търся решение на проблема. Посъветвах я да си купи нов бойлер , че няма смисъл да инвестира в твърде стария и опасен бойлер, който даже го включва в обикновен контакт и щепсела бе нагорял!

Димитрина Петрова преди 20 месеца за Проблем с вентилатор | София

“Отзова се веднага и изглежда знаеше какво прави, прати ни оферта и за смяна табло. Но за съжаление проблемът(късо) продължи и след изолирането на кабелите. Цените ми се сториха леко завишени и затова не го извиках за втори опит (без гаранция).”

Антон Петров отговори:

Клиента ме нае за проблем с вентилатора,който бе решен.А “проблема с късото” научих на място и направих каквото е необходимоС магическа пръчка и от разстояние няма как да се реши този проблем.