Добре дошли в бизнес страницата на Грийн проджект

Грийн проджект е фирма, специализирана в озеленяване и поддържане на дворове и градини. Изграждаме също така автоматизирани напоителни системи.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Качена препоръка, Поддръжка на зелени площи

“Фирма Green project беше избрана между много други да направи озеленяване на офис Бакстер България. Като техни клиенти Ви уверяваме, че фирма Green Project проявява висок професионализъм в озеленяването с изключително добро отношение към клиентите си.” на 14 Nov 2012 от Baxter AG.

Качена препоръка, Поддръжка на зелени площи

“Чрез сътрудничеството ни с Грийн Проджект ЕООД, вече повече от две години, ние успяхме да постигнем нужното високо качество на услугите за нашите сгради. Получаваме професионално поддържане на тревните площи и храстите както и препоръки за подобряване на общото състояние на околната среда.
От екипа и управителя на фирмата получаваме професионално и коректно отношение. Работата се изпълнява с дух на сътрудничество и разбиране към нуждите и текущуте въпроси.”
на 14 Nov 2012 от София Хаус Мениджмънт.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Фирмата е създадена през 2007 г. от ландшафтни архитекти с дългогодишен опит в озеленяване и поддръжка.

Специализация и квалификация:

Проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи. Изграждаме поливни системи за частни домове паркове и градини, както и за спортни терени. За направата им работим с продуктите на водещите световни марки в областта на поливните системи - “HUNTER Industries” и "Rain Bird".