Добре дошли на бизнес профила на Грийн проджект


Грийн проджект е фирма, специализирана в озеленяване и поддържане на дворове и градини. Изграждаме също така автоматизирани напоителни системи.

Озеленяване е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Озеленяване

“Чрез сътрудничеството ни с Грийн Проджект ЕООД, вече повече от две години, ние успяхме да постигнем нужното високо качество на услугите за нашите сгради. Получаваме професионално поддържане на тревните площи и храстите както и препоръки за подобряване на общото състояние на околната среда.
От екипа и управителя на фирмата получаваме професионално и коректно отношение. Работата се изпълнява с дух на сътрудничество и разбиране към нуждите и текущуте въпроси.”

на 01 Jan 2010 от София Хаус Мениджмънт

Качена препоръка, Озеленяване

“Фирма Green project беше избрана между много други да направи озеленяване на офис Бакстер България. Като техни клиенти Ви уверяваме, че фирма Green Project проявява висок професионализъм в озеленяването с изключително добро отношение към клиентите си.”

на 01 Feb 2010 от Baxter AG
Виж всички мнения

Опит


Фирмата е създадена през 2007 г. от ландшафтни архитекти с дългогодишен опит в озеленяване и поддръжка.

Специализация и квалификации


Проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи. Изграждаме поливни системи за частни домове паркове и градини, както и за спортни терени. За направата им работим с продуктите на водещите световни марки в областта на поливните системи - “HUNTER Industries” и "Rain Bird".