Добре дошли на бизнес страницата на ИЗОФОРС ЕООД


ИЗОФОРС ЕООД предлага монтаж на хидроизолационни мембрани Firestone TPO и Firestone EPDM. Дружеството извършва квалифицирани ремонтни дейности на плоски покриви, покривни тераси, основи на сгради и строителни съоръжения, резервоари за вода и други конструкции, които имат нужда от инсталиране на хидроизолация. ИЗОФОРС ЕООД се управлява и представлява от инж. Александър Каменов.

Стандартна иконка за категория Изолация и Саниране Изолация и Саниране е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


След ремонта 3

Ремонт на козирка над кафене

Монтаж на хидроизолационна система на EPDM.

Завършен вид

Покривна тераса 1

Основен ремонт на покривна тераса с декинг

Тераса Красно село 3

Ремонт на тераса

Ремонт на тераса с изцяло залепена хидроизолационна система върху съществуващи плочки и поставяне на декинг плочки с клик система и покритие изкуствена трева


Район на работа:

Трудов стаж


Инж. Александър Каменов полага хидроизолация от 2010г. до настоящия момент. За периода от 2010г. до 2018г. Александър Каменов е работил като техническо лице и майстор в "КРЕАДА" ЕООД и е участвал в реализирането на почти всички обекти на дружеството.

Специализация и квалификация


Инж. Александър Каменов е преминал курс по регионално обучение през 2011г. и 2016г. в град Братислава. Словакия, и притежава Сертификати за полагане на Firestone TPO и Firestone EPDM

Допълнително


След оглед на място в удобно за клиентите време се изготвя оферта и след одобрение на офертата обектите се изпълняват в най-кратки срокове. Всички обекти се изпълняват с подписан договор и гаранция до 10 години.