Добре дошли на бизнес профила на ИЗОФОРС ЕООД


ИЗОФОРС ЕООД предлага монтаж на хидроизолационни мембрани Firestone TPO и Firestone EPDM. Дружеството извършва квалифицирани ремонтни дейности на плоски покриви, покривни тераси, основи на сгради и строителни съоръжения, резервоари за вода и други конструкции, които имат нужда от инсталиране на хидроизолация. ИЗОФОРС ЕООД се управлява и представлява от инж. Александър Каменов.

Хидроизолация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Инж. Александър Каменов полага хидроизолация от 2010г. до настоящия момент. За периода от 2010г. до 2018г. Александър Каменов е работил като техническо лице и майстор в "КРЕАДА" ЕООД и е участвал в реализирането на почти всички обекти на дружеството.

Специализация и квалификации


Инж. Александър Каменов е преминал курс по регионално обучение през 2011г. и 2016г. в град Братислава. Словакия, и притежава Сертификати за полагане на Firestone TPO и Firestone EPDM

Допълнително


След оглед на място в удобно за клиентите време се изготвя оферта и след одобрение на офертата обектите се изпълняват в най-кратки срокове. Всички обекти се изпълняват с подписан договор и гаранция до 10 години.