1. Дърводелски услуги

По специално в сферата на врати и огради, декоративни изделия, дърворезба, стълбища и парапети, мебели по поръчка, навеси и покриви.


2. Боядисване и декорация

По специално в сферата на боядисване с блажна боя върху равна повърхност, машинно боядисване с латекс, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


3. ВиК Услуги

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, демонтаж на душ кабина, монтаж на съдомиялна, монтаж на тоалетна чиния, отпушване на мивки, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, монтаж на структура за вграждане, монтаж на мивка за баня, монтаж на душ панел, лепене на тръби, отпушване на канали.


4. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


5. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи, събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене и разбиване, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци.


6. Паркет и ламинат

По специално в сферата на редене на дюшеме, лакиране на паркет, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на дюшеме, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат.


7. Ремонт на техника

По специално в сферата на ремонт на телефони, ремонт на микровълнова печка, ремонт на бойлер, ремонт на черна техника, ремонт на печка, ремонт на пералня, домофони, ремонт на компютър, ремонт на хладилник, ремонт на бяла техника.


8. Замазки

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.


9. Шпакловки

По специално в сферата на варосване.


10. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на апартамент, ремонт на къща, ремонт на мазе, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив.


11. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон.


12. Ремонт на тераса

По специално в сферата на усвояване на балкони и тераси.


13. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, къртене на баня.


14. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита, вътрешна изолация, шумоизолация, саниране на сгради, хидроизолация.


15. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.


16. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


17. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани, изграждане на нова дървена конструкция, облицовки на комини, отпушване на водосточни тръби и улуци, надзид, монтаж на покривни прозорци, монтаж на улуци, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


18. Камини и комини

По специално в сферата на изграждане на камини, облицовка на камини, зидане на комини, барбекюта, почистване на комини.