Добре дошли на бизнес профила на Термомотив


Фирма Термо полюс ЕООД, развива дейността си под името на търговската марка Термомотив. Основна дейност на фирмата – проектиране и изграждане на отоплителни, климатични и вентилационни инсталации.

Камини и комини е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


На базата на нашия дългогодишен опит: -Ние работи с висококачествени и сертифицирани продукти. -Клиентите ни получават най-доброто на изгодни цени.

Специализация и квалификации


В спектъра на дейността й са иззиждане, изграждане на камини, барбекюта и фурни;продажба, монтаж, профилактика и сервиз на климатични и термопомпени инсталации. Ние предлагаме пелетни печки, котли на твърдо гориво, както и пелетни котли и горелки. Нашата цел е да разширяваме обхвата на дейността си със съвременни екологични източници на енергия в полза на нашите клиенти.

Допълнително


Главна цел за нас е коректност към хората, бърза и качествена работа, спазване изискванията на клиента. Термомотив предлага богата гама от котли на твърдо гориво, пелетни котли, пелетни горелки. От нас може да закупите термопомпени апарати, първокласни климатици и климатична техника. Предлагаме както монтаж на отоплителни инсталации, така и монтаж на инсталации за БГВ, посредством котли и слънчеви колектори. От нас ще получите експертни мнение и съвет за изграждане на камини, фурни и барбекюта. Ще получите и безплатен 3D проект на вашата камина, фурна или барбекю. 3D проекта се изработва специално според вашите изисквания, което го прави уникален.