5 оставени мнения от 6 извършени проекти
4.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Николай Николов преди 37 месеца за Цялостен ремонт на апартамент | София

“Ивайло и неговия екип свършиха брилянтна работа в нашия апартамент . Той разбра веднага точно какво искаме и как искаме да се направи ,държеше ни информирани през цялото време на ремонта . С богатия си опит от Лондон/Великобритания той ни предложи великолепни идеи , приложени там ,за една от баните и нишата под стълбите . Препоръчвам го на всички. Ще го използваме и за бъдещи цялостни ремонти .”

Станислав Мавродиев преди 38 месеца за Укрепване на къща - и цялостен ремонт на етаж | София

“Беше извършено укрепване и цялостен ремонт на 1 етаж от къща - две стаи, кухня, баня, коридор и складово помещение. Беше положени нови ел. и ВиК инсталации, нов под в стаите и предстенна обшивка на стените с гипсокартон. Бяха поставени перфектно плочки на пода и по стените в банята. Бяха монтирани кухненски шкафове с мивка и аспиратор в кухнята. В банята бяха монтирани моноблок, бойлер и шкаф с мивка. Вътрешния ремонт и укрепването са извършени с отлично качество при разумна цена.”

Моника Топалова преди 21 месеца за Укрепване на плоча и изграждане на колони | София

“Изключително разсеян, несериозен и в момента, в който не ги наблюдаваш изкъсо, претупват работата.
Документално са изключително зле. Ако искате издадени документи за свършена работа,по-добре наемете друг-Договора трябваше аз да го попъля,защото беше празен. Към него трябваше да има приложение, описващо какво са свършили - получихме го след като бяха приключили и изгубих дни нерви да го поправям, понеже той дори не помнеше всъщност какво са свършили и му се опираха елементарни сметки. Два пъти платихме ф-ра №1, явно счетоводителите им са богове.
Все още не сме подписали "приемо предавателен протокол", ама нямам и нерви да си го искам.
В крайна сметка свършиха работата, напрахи поправките от рекламациите, който имахме и оставиха кочина.”

Георги Георгиев преди 45 месеца за Изграждане на ограда на къща към улица | Перник

“След като започнах работа с този изпълнител, се оказа че същия не разполага нито с бригада, нито с техника. Ивайло Шкодрев всъщност е един посредник на строителни услуги, той самия не умее извършването на строителни дейности, а наема хора за по ден-два. Изключително некомпетентен човек, не препоръчвам на никого.”

Качена препоръка, Ремонт на баня

“Ивайло и неговата фирма Дом билд 2019 ЕООД през месец Октомври 2019 направиха цялостен ремонт на нашата 3 етажен дом в квартал Драгалевци в София . Сменена беше ВИК и ел инсталацията на цялата къща . Те изгардиха наново 2 бани , смениха подовете в цялото жилище с нов паркет от естествен материал дъб . Шпакловаха и боядисаха 3 спални , всекидневната , кухнята и коридорите с отлично качество . Информираха ни навреме за възникващи проблеми . Изслушваха и разбираха в детайли нашите желания . Организираха доставката и транспорта на материалите , с мъжа ми сме доста заети и това беше огромен плюс за нас . Хората са сериозни и отговорни , вече ги препоръчах на своите приятели .”

на 01 Oct 2019 от Таня Митова