Добре дошли на бизнес профила на Дом билд 2019 ЕООД


Фирмата има 10години опит в Англия /Лондон във реконструкция и подновяване на апартаменти. Нови сме на Българския пазар от около 2 месеца работим в затворен комплекс до с Кладница Делта хил . Извършваме груб строеж ,шпакловка ,боядисване, ВИК услуги , изграждане на бани и кухни , подове и настилки , каменоделство Искаме да приложим и да покажем опита си от Чужбина и в нашата страна .

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Александър Георгиев преди 13 месеца за Баня, подпокривно, зидане | Перник

“Много съм доволен от извършената работа, както и от отношението! Първоначалната оферта не се промени до края на ремонта! Препоръчвам!”

Николай Николов преди 36 месеца за Цялостен ремонт на апартамент | София

“Ивайло и неговия екип свършиха брилянтна работа в нашия апартамент . Той разбра веднага точно какво искаме и как искаме да се направи ,държеше ни информирани през цялото време на ремонта . С богатия си опит от Лондон/Великобритания той ни предложи великолепни идеи , приложени там ,за една от баните и нишата под стълбите . Препоръчвам го на всички. Ще го използваме и за бъдещи цялостни ремонти .”

Станислав Мавродиев преди 37 месеца за Укрепване на къща - и цялостен ремонт на етаж | София

“Беше извършено укрепване и цялостен ремонт на 1 етаж от къща - две стаи, кухня, баня, коридор и складово помещение. Беше положени нови ел. и ВиК инсталации, нов под в стаите и предстенна обшивка на стените с гипсокартон. Бяха поставени перфектно плочки на пода и по стените в банята. Бяха монтирани кухненски шкафове с мивка и аспиратор в кухнята. В банята бяха монтирани моноблок, бойлер и шкаф с мивка. Вътрешния ремонт и укрепването са извършени с отлично качество при разумна цена.”

Виж всички мнения

Опит


Работници с над 10 години стаж в строителството Работа на исторически сгради в Лондон Бъкингамски дворец Таур оф Лондон

Специализация и квалификации


Средно строително образование, Училище по мениджмънт Лондон