Добре дошли на бизнес профила на Клийн Лукс Афродита


Clean Lux Afrodita е фирма за професионално почистване на домове, офиси, ресторанти, автомобилни салони и др. Предлагаме различни услуги свързани с почистването: паропочистване, основно почистване, основно почистване след ремонт и абонаментно почистване.

Почистване е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Нашите служители са професионалисти с опит и висока квалификация, с прецизен подход към всеки етап от почистването. Държим на качеството, точността и лоялността към всеки клиент. Това, което ще остане след нас е чистота, свежест и уют.

Специализация и квалификации


Ако се нуждаете от почистваща фирма, доверете се на нас. Clean Lux Afrodita ще върне блясъка на помещенията на разумни цени. Всички клиент може да разчита на бързата реакция на приятен и професионален екип. Ние от Clean Lux Afrodita се съобразяваме с вас и знаем, че взаимното доверие дава спокойствие и уют на нашите клиенти. Паропочистване. Малко от фирмите, опериращи в сферата на почистването могат да изпълнят тази услуга. Нашият екип подхожда с особено внимание към тази специфична операция, постигайки резултати, надхвърлящи дори най-смелите очаквания. Това е ненадминат метод за почистване на санитарни помещения и кухни. Почиствайки с пара, се постига полиране, дезинфекция и трайно отстраняване на бактерии, прахови акари, мазни наслоявания, микроорганизми и стари следи от химични препарати. Основно почистване. Това е еднократна услуга, включваща почистване на цялото жилище – почистване на прозорци, пране на мека мебел, почистване на подови настилки /твърди и меки/, почистване и дезинфекция на санитарни помещения и кухни. Почистване след ремонт. Еднократна услуга, включваща задълбочено почистване на цялото жилище с особено внимание към най-силно замърсените повърхности след ремонтните дейности – обезпрашаване на помещенията, премахване на следи от боя и мазилка, почистване на прозорци, почистване на твърди подови настилки, почистване на санитарни помещения и кухни. При наличие на обзавеждане пране на мека мебел, мокети и килими, почистване на секции и шкафове. Абонаментно почистване. За тази услуга се изготвя индивидуална оферта в зависимост от предпочитанията на клиента, заявените услуги и периодичността им. Пълният списък можете да видите в раздел цени. Услуги по избор. Клиентите могат да подберат услуги от нашата ценова листа, според нуждите си. ​