Добре дошли на бизнес профила на nov-pokriv


През годините сме приключили успешно множество поръчки, касаещи цялостната реконструкция и ремонт на покриви, както на индивидуални домакинства, така на модерни административни и промишлени сгради. Опита, натрупан през последните години ни позволява да консултираме по най-добрия начин нашите клиенти, предоставяйки им възможност да превърнат в реалност и най-смелите си идеи за дизайн на покрива.

Покривни услуги е основна сфера на работа.


Опит


Работим с качествени строителни материали с доказан произход Даваме гаранция за извършения ремонт, и материали. Обичаме работата си и я вършим с разбиране и професионализъм Реализираме цялостни и частични ремонти на покриви, къщи,блокове. Имаме няколкогодишен опит в поставянето на хидроизолации на плоски и скатни покриви. Изграждали сме цели покривни конструкции на еднофамилни къщи в цялата страна. Поставяме ламперии, изолации, редим керемиди и завършваме покрива с поставянето на необходимите улуци, обшивки и водостоци. Предмета на дейност ни е изграждането и поддръжката на покриви и извършване на комплексни ремонтни услуги, включващи всички видове довършителни работи ,съобразени с новите технологии на строителния пазар. Работим по дизайнерски проекти и по ваши идеи. Предлагаме и наша гледна точка с цел постигане на отличен краен резултат. Държим на коректни отношения с нашите клиенти, и не случайно те са нашата жива реклама. Цените са ни достъпни и индивидуални почти за всеки обекти, като се определят спрямо сложността на изпълнение и моментно състояние на терена за работа. Не се колебайте да ни потърсите. Ще посетим вашият обект. Ще направим безплатен оглед и ще предложим оферта.

Специализация и квалификации


Инжинер Дари Цеков , работи в сферата на стройтелството от миналия век. Ръководител дълги години в ДК- София Запад. Бригадир Иво Арсов - дългогодишен служител и бригадир в ГЛАВБУЛГАРСТРОЙ