1. Каменоделски услуги

По специално в сферата на изграждане на огради, изработка на паметници. шлайфане и полиране, рязане на камък, лепене на камък.


2. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


3. Настилки и облицовки

По специално в сферата на циклене на дюшеме, гравиране на плочки. рязане на плочки, фугиране на паркет, редене на дюшеме, поставяне на ламинат, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на паркет, первази, полагане на балатум, всички подкатегории, премахване на мокет, щампован бетон, паважни плочи, лепене на плосък камък /гнайс и др./, поставяне на изкуствена трева, шлайфане на мозайка, поставяне на мокет, премахване на балатум, епоксиден под, поставяне на ламперия, фугиране на плочки, лакиране на паркет, лепене на плочки.


4. Железарски услуги

По специално в сферата на декоративни изделия, всички подкатегории, стълбища и парапети.


5. Заваряване

По специално в сферата на заваряване на тръби. заваряване на чугун, заваряване на пластмаси, лазерно заваряване, плазмено заваряване, заваряване на неръждавейка, точково заваряване, електродъгово заваряване, заваряване на алуминий, всички подкатегории.


6. Камини и комини

По специално в сферата на изграждане на камини, облицовка на камини, зидане на комини. барбекюта, почистване на комини, всички подкатегории, монтаж на камина.


7. Общи работи

По специално в сферата на пробиване на стена, сваляне на радиатор, извод за абсорбатор, поставяне на кабелни канали.


8. Отопление и климатизация

По специално в сферата на лъчисто отопление, автоклиматици, монтаж на радиатори, отоплителни системи, профилактика, овк проектиране, вентилация, горивни системи/котли, отопление на басейн, пректиране на инсталация, соларни панели, всички подкатегории, ремонт на теч от газов котел, монтаж на соларни системи, ремонт на радиатор, газови инсталации, монтаж и ремонт на климатици.