Добре дошли на бизнес профила на Снаб ком


Фирма '' СНАБ КОМ'' ООД е специализирана както в цялостното изграждане и ремонт на вътрешно- сградни ВиК и елeктро инсталации,доставка и монтаж на оборудване и материали, така и в дейности като професионално къртене, чистене и извозване на строителни и битови отпадъци. Главна цел на фирмата е високо ниво на компетентност и отговорност, високо качество на работа, предлагаща конкурентни продукти и услуги.

Кърти, чисти, извозва е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Фирма '' СНАБ КОМ'' ООД е създадена през 2010 г. В началото компанията е ориентирана към търговия на материали на гигантите WAVIN,PIPELIVE,LEGRAND и завода ГАМАКАБЕЛ.Сега сме съсредоточени в изграждането на електро и ВиК инсталации , като използваме качествените материали на горе посочените фирми, както и в извършване на професионално къртене, чистене и извозване на строителни и битови отпадъци .

Специализация и квалификации


В ''СНАБ КОМ'' ООД работят утвърдени специалисти. Към настоящият момент персонала във фирмата се състои от: Строителни инженери – ръководители и техници в строителството Административен персонал Строителни работници - фирмата разполага със бригада за изграждане на електро и ВиК инсталации, както и за къртене, чистене и извозване на строителни и битови отпадъци. Компанията поощрява служителите си да бъдат креативни, отговорни и целеустремени. Насърчава екипния подход и професионализма в работата на всички нива.