Добре дошли на бизнес профила на Siri


Фирмата ни предлага полагане на нови и преправяне на стари електрически инсталации, както за дома,така и за офиси и складови помещения. Цените се определят индивидуално според големината и трудността на обекта. Разполагаме и с майстори занимаващи се с ВиК услуги, сухо строителство и полагане на плочки и гранитогрес. Всички са професионалисти в областта си. Не разполагаме с,, майстори",които могат всичко. Разчитаме на истински професионалисти,работещи само в една определена сфера за да предложим най-доброто качество на клиентите си.

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

kalina moskov преди 31 месеца за Монтиране на аксесоари в баня | София

“Много добре ми монтира момчето аксесоарите. Работи спокойно, тихо и чисто. Аз го помолих и нов телевизор да ми монтира на стената. Веднага откликна и също го направи.
Препоръчвам го”

Атанаска Попова преди 42 месеца за Премахване на теч в баня, смяна на меки връзки | София

“Бърза и качествена работа, отлични професионалисти, коректни цени. В процеса на работа проекта се измени, т.е. смяна и укрепване на меки връзки на бойлер, демонтаж на стар сифон и монтаж на нов, оглед и препоръки за следващ ремонт в кухня. В процеса на работа се наложи пробиване на отвори в доста стари плочки - майсторът работи бавно и внимателно, нямаше напукани плочки... Препоръчвам!!!”

Костадин Насков преди 46 месеца за Създаване на контакт в баня | София

“Много съм доволен от комуникацията и работата с Хари! Създаде контакт и музика в моята баня за около два часа. Млад и отзивчив човек, който си разбира от работата. Чухме се по телефона, уточнихме детайлите по проекта, каза ми ориентировъчна цена, която съвпадна с реалната и се отзова още на следващия ден. Даде съвети как да стане най-практично и ми направи списък какво да купя. Работи чисто. Със сигурност при следваща нужда от помощ в електричеството, ще го потърся пак :) Препоръчвам!”

Виж всички мнения

Опит


Трудовият стаж на фирмата ни в областта на елктро услугите е над 15 години. Всичките ни работници са завършили елетро специалности. ВиК техниците ни са със стаж в областта над 10 години. Майстора занимаващ се с полагането на плочки и гранитогрес работи единствено и само това вече 13 години.

Специализация и квалификации


Специализирани сме в изграждането на силнотокови и слаботокови инсталации. СОТ, видеонаблюдение, пожароизвестяване. Монтиране на всякакви видове радиатори, отоплителни инсталации и санитария.