Добре дошли на бизнес страницата на Siri


Фирмата ни предлага полагане на нови и преправяне на стари електрически инсталации, както за дома,така и за офиси и складови помещения. Цените се определят индивидуално според големината и трудността на обекта. Разполагаме и с майстори занимаващи се с ВиК услуги, сухо строителство и полагане на плочки и гранитогрес. Всички са професионалисти в областта си. Не разполагаме с,, майстори",които могат всичко. Разчитаме на истински професионалисти,работещи само в една определена сфера за да предложим най-доброто качество на клиентите си.

Стандартна иконка за категория Електроуслуги Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Симона Драгиева преди 3 месеца за Диагностика/ Подмяна на ел. контакти | София

“Бърза и качествена работа. Уговорихме се по телефона за цена и план за действие. Изпълни работата, както се бяхме уговорили.”

Катерина Илиева преди 3 месеца за Поправка на лед осветление | София

“Коректно и бързо изпълнение. Силно препоръчвам!”

Мартин Иванов преди 3 месеца за Подмяна на стара ел инсталация с нова | София

“Работата беше свършена в срокове и без проблеми. Доволен съм от групата, която се зае с проекта ми.”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Трудовият стаж на фирмата ни в областта на елктро услугите е над 15 години. Всичките ни работници са завършили елетро специалности. ВиК техниците ни са със стаж в областта над 10 години. Майстора занимаващ се с полагането на плочки и гранитогрес работи единствено и само това вече 13 години.

Специализация и квалификация


Специализирани сме в изграждането на силнотокови и слаботокови инсталации. СОТ, видеонаблюдение, пожароизвестяване. Монтиране на всякакви видове радиатори, отоплителни инсталации и санитария.

Избери от над 5200 майстори и фирми за твоя ремонт
И вземи ваучер за пазаруване в