Добре дошли на бизнес страницата на Siri


Фирмата ни предлага полагане на нови и преправяне на стари електрически инсталации, както за дома,така и за офиси и складови помещения. Цените се определят индивидуално според големината и трудността на обекта. Разполагаме и с майстори занимаващи се с ВиК услуги, сухо строителство и полагане на плочки и гранитогрес. Всички са професионалисти в областта си. Не разполагаме с,, майстори",които могат всичко. Разчитаме на истински професионалисти,работещи само в една определена сфера за да предложим най-доброто качество на клиентите си.

Стандартна иконка за категория Електроуслуги Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Костадин Насков преди 6 дни за Създаване на контакт в баня | София

“Много съм доволен от комуникацията и работата с Хари! Създаде контакт и музика в моята баня за около два часа. Млад и отзивчив човек, който си разбира от работата. Чухме се по телефона, уточнихме детайлите по проекта, каза ми ориентировъчна цена, която съвпадна с реалната и се отзова още на следващия ден. Даде съвети как да стане най-практично и ми направи списък какво да купя. Работи чисто. Със сигурност при следваща нужда от помощ в електричеството, ще го потърся пак :) Препоръчвам!”

Симона Драгиева преди 7 месеца за Диагностика/ Подмяна на ел. контакти | София

“Бърза и качествена работа. Уговорихме се по телефона за цена и план за действие. Изпълни работата, както се бяхме уговорили.”

Катерина Илиева преди 7 месеца за Поправка на лед осветление | София

“Коректно и бързо изпълнение. Силно препоръчвам!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Трудовият стаж на фирмата ни в областта на елктро услугите е над 15 години. Всичките ни работници са завършили елетро специалности. ВиК техниците ни са със стаж в областта над 10 години. Майстора занимаващ се с полагането на плочки и гранитогрес работи единствено и само това вече 13 години.

Специализация и квалификация


Специализирани сме в изграждането на силнотокови и слаботокови инсталации. СОТ, видеонаблюдение, пожароизвестяване. Монтиране на всякакви видове радиатори, отоплителни инсталации и санитария.