Добре дошли на бизнес профила на SBS Design


SBS Design е производител на интериорни и екстериорни врати за дома и офиса. Фирмата разполага със собствена производствена база в град Шумен, както и с 4 офиса с мострени зали - в Шумен, Варна, Бургас и Русе, където може да видите и качеството на изработка, което ви предлагаме.

Врати е основна сфера на работа.


Опит


ЕС БИ ЕС ДИЗАЙН “ ЕООД е английско-българска компания, със седалище и производствена база в град Шумен. Фирмата е специализирана в производството на висококачествени интериорни и входни врати, за което използва уменията на най-добрите специалисти в района и утвърдените стандарти на Британския мениджмънт. Постепенно компанията се налага на пазара и придобива статут на водещ производител на висококачествени поръчкови врати в град Шумен и региона. Голямото разнообразие от модели и изработка изцяло според размерите на клиента откроява „ЕС БИ ЕС ДИЗАЙН “ ЕООД от многобройната конкуреция и се превръща в нейна запазена марка! “ ЕС БИ ЕС ДИЗАЙН “ ЕООД отваря шоуруум в град Варна и град Бургас, което е голяма крачка напред в развитието на фирмата и увеличава значително пазарния и дял!

Специализация и квалификации


Продукти: 1. Интериорни врати - интериорни MDF врати от естествен фурнир - интериорни врати от MDF ламинат - интериорни врати от боядисан MDF 2. Екстериорни врати - входни врати от MDF - метални входни врати "Лукс" 3. Врати за баня - комбинирани врати за баня - дървени врати за баня - плъзгащи врати за баня - стъклени врати за баня 4. Стъклени врати - предлагаме изработка на стъклени врати от цветно, матирано, инкрустирано закалено или прозрачно стъкло. 5. Плъзгащи врати - плъзгащите интериорни врати се израобтват от фурнирован, боядисан или ламиниран MDF и позволяват различни възможности за декорация 6. Портални врати - изработваме двукрили, трикрили и четирикрили интериорни портални врати. 7. Триплексови врати 8. Каси и первази