Добре дошли на бизнес профила на Хидротех Ко-ЕООД


Хидротех Ко ЕООД е представител на вече утвърдилите се строителни фирми, с основен предмет на дейност - изграждане на сгради, довършителни работи вертикална планировка и озеленяване.Фирмата е член на камарата на строителите в България. Фирма Хидротех Ко- ЕООД е правоприемник на фирма Тадис -ЕООД За над 12 годишната си история компанията е предала в експлоатация жилищни сгради с над 100 жилища, над 20 търговски обекта и офиси, с над 5 000 кв. м. обща разгъната застроена площ (РЗП).

Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Фирмата разполага със много добри майстори във всяка една област, като например - Ремонт на покриви, Хидроизолация,Алпинистки услуги,Вътрешни ремонти (мазилки,замаски,шпакловка,боядисване,гипсокартон,изолация и др.) Фирмата разполага и с необходимата малка и средна механизация. Работим качествено, даваме гаранция и спазваме срокове. Фирмата работи с договор и нотариална заверка по желание на клиента. Ние ще се радваме да работим за вас. Потърсете ни и ще останете доволни.

Специализация и квалификации


- Строителсво на сгради - Ремонт на покриви - Пренареждане на керемиди - Дървени и метални конструкции - Изграждане на тавански стаи - Хидроизолация на покриви - Топлоизолация - Тенекеджийски услуги - Бояджийски услуги - Събаряне на стари сгради - Алпинистки услуги Работим бързо, качествено, на ниски цени