Добре дошли на бизнес профила на heizluft GmbH


Ние сме малка фирма и работим от 1992-93 г.Като от 2010 г.работим с газ и ако проявите интерес можете да се свържете с нас.Работим с прес система за отопление и използваме медни,пластмасови и железни тръби.../санха и ц прес....,/.При полагането на ВиК инсталации използваме ппр и новата система на Санха прес при която се използват железни тръби.Работим с двете системи на Соларните системи, вакуумна система и затворената система която е за бойлери и буфери със серпентина. С уважение Ейвън Иванов

Отопление и климатизация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


30 години...

Специализация и квалификации


Фирмата е специализирана за работа с продуктите на Vailland,Villo,Viesmann,Junkers и Brötjе и е одобрена от Handwerkskammer Mannheim.

Допълнително


Локално парно на твърдо гориво,пелети,газ,подово отопление. Термо-помпа....бойлер или буфер с серпентини прикачен към локално парно+ прикачен към соларна система.Така че да работи и с двете ситеми..ВиК инсталации,свързване на бойлери и буфери със серпентини 150л,300л,500л,1000л.Отоплителната система е от затворен тип,така че бързо да се затопля и не е необходимо да се поддържа висока температура.С минимален разход се стремим да поддържаме оптимална температура.