Добре дошли на бизнес профила на VeleV


Постоянството,сериозното отношение и изпипването на малките детайли са приоритет за нашата дейност ! Справяме се със експресни задачи,изискващи 24 часови смени,7 дни в седмицата!

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Борис преди 47 месеца за Поправка и боядисване на метална врата | София

“Много съвестен човек и си разбира от работата. Остави чисто и подредено. Препоръчвам!”

Ивелина Манчина-Русева преди 47 месеца за Поправка на падащо легло | София

“Изключително доволни сме от изпълнението и отношението на Асен, което беше съобразено и с извънредното положение в момента.
Препоръчваме на 100% и ще се възползваме от услугите му отново, когато имаме нужда от Майстор”

преди 53 месеца за Циклене и лакиране на 3 бр дървени врати | София

“Много съм доволен от работата на майстора. Изключително разбран човек, изпълни всичко качествено, а след това и почисти. Препоръчвам.”

Виж всички мнения

Опит


В резултат на над 12 годишен опит в сферите на авиацията и индустриалното боядисване,екипът ни реши да разгърне потенциала си в още един отрасъл – интериорно и екстериорно боядисване на сгради и помещения. При проявен интерес от ваша страна,предлагаме безплатен оглед за района на София-град.За да изготвим подходяща оферта е нужен оглед и оценка на повърхностите. Съобразявайки се с ангажираността на офисите,финансовите институции,училищата ,складовете и всички останали помещения с определено предназначение ,предлагаме обслужване в часове удобни за клиентите. Способни сме да изпълняваме експресни поръчки,24 часова ангажираност в денонощието. Поради броя на опциите,които предлагаме,можем да коригираме всичко,за да отговаря на вашите нужди. Да обсъдим графика за работа и гъвкавостта на този график,как най-добре да бъде изпълнена задачата ,без да нарушаваме работния процес. Изготвяне на подробен план ,за да се избегнат недоразумения,причиняващи забавяне. Гаранциите на продуктите,с които работим са съобразени с действащото в момента европейско законодателство. Ние се фокусираме върху това,да направим така,че да вършим работа с минимални смущения във вашия бизнес или дейност. От дългогодишния си опит сме разбрали,че здравето и безопастността са най-важни !Използваме материали на водещи марки ,със сериозно отношение към опазване на природата.Сертифицираните продукти и гаранциите на производителите не ни позволяват да занижаваме нивото при всяка индивидуална поръчка,независимо от степента на трудност. Не мога да кажа,че сме най-добрите ! Мога да гарантирам,че сме тези,които ще свършат работата !

Специализация и квалификации


Разполагаме с квалифициран персонал за височинна работа,работа под вода ,работа под напрежение,работа в опасна среда и други. В зависимост от естеството на работа,сме готови да предложим най-доброто решение.