Добре дошли на бизнес профила на Ивайло Стоев


Здравейте! Казвам се Ивайло Стоев. По образование съм Инженер по автоматизация. Занимавам се с проектиране и доставка на оборудване за играждане на ел. инсталции за жилищна автоматизаци(умен дом), ключове, контакти и ел. оборудване на Legrand и Bticino. В свободното си време и като допълнителен доход, изпълнявам монтажи на ключове, контакти, осветителни тела, кухненски уреди и ел. табла.

Електроуслуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Работя в сферата на електроинсталциите от началото на 2014 година. От 2014г. до 2015г. - монтажник електрооборудване - изграждане на електроинсталации на промишлени и офис сгради. Монтаж на ключове, контакти, осветителни тела, охранителна техника. От 2015г. до 2016г. - технически ръководител, част "Електро" - ръководене и надзор на екип от монтажници. Работа с техническа документация - електропроекти и еднолинейни схеми. От 2016г. до момента - инженер по автоматизация - проектиране на ел. инсталции и табла за жилищна автоматизация.

Специализация и квалификации


- бакалавърска степен "Инженер по автоматизация" - 2013г. - магистърска степен "Инженер по системи за автоматизация на сгради" - 2015г. - удостоверение за ЧЕТВЪРТА квалификационна група при работа по електрообзавеждане до 1000V - удостоверение за Ограничена проектантска правоспособност по част "Електро и автоматизация"