Добре дошли на бизнес профила на Ремонти


Всички видове ремонти, без изключение, от най-добрите техници на най-добрите цени! Чисто и подредено след професионално свършената работа!

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕЛ.ИНСТАЛАЦИЯ Качествено изграждане на вътрешна или външна електро инсталация. Благодарение на богатият ни опит, осигуряваме максимална надеждност и безопасност на електрическата инсталация. РЕМОНТ НА ЕЛ.ИНСТАЛАЦИЯ Подмяна на електро инсталация в жилище до 100м2. Проблемите с електрическата инсталация са не само неприятни, но представляват и огромен риск за безопасността. СВЪРЗВАНЕ НА ЕЛ.ТАБЛО Бързо и качествено свързване на ел. табла от скрит и открит тип в жилищни, офис и промишлени сгради. ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ Качествен монтаж на системи за видеонаблюдение на жилищни домове, офис сгради, търговски обекти и др. РЕМОНТ НА ЕЛЕКТРОУРЕДИ Ремонт на всички видове бяла и черна техника, лаптопи и телевизори. Професионална диагностика и качествен ремонт.

Специализация и квалификации


МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ Монтаж и демонтаж на тоалетна, моноблок, мивки, душове, сифони , батерии, водомери, бойлери, вани и др. ВиК РЕМОНТ Смяна и ремонт на стара канализация /водопровод. Подмяна на чугунени тръби с ПВЦ тръби. ОТКРИВАНЕ И ОТСТРАНЯВАНЕ НА ТЕЧОВЕ Откриване и отстраняване на течове на канализация / водопровод без къртене. ПОСТАВЯНЕ НА ПЛОЧКИ Фаянс, теракота, гранитогрес – редене на рибна кост, малки/големи, стил паркет, фигури, ивици, стандартно редене и др. РЕМОНТ НА БАНЯ Проектиране и цялостно изграждане на бани. Качествони, стилни и функционални решения. OТПУШВАНЕ Oтпушване на тръби и канализация с професионална техника.

Допълнително


Бригада с ръководител инж. пета група А.Ангелов, изберете качеството на достъпни цени!