1. Сухо строителство 1 извършен проект

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.

Виж мнения

2. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, циментова шпакловка, шлайфане, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


3. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, сваляне на стара мазилка, машинна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.


4. Паркет и ламинат

По специално в сферата на лакиране на паркет. редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на дюшеме, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат.


5. Дърводелски услуги 1 извършен проект

По специално в сферата на врати и огради, декоративни изделия, дърворезба, стълбища и парапети, мебели по поръчка, навеси и покриви.


6. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


7. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти, антикорозионна защита. саниране на сгради, хидроизолация.


8. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


9. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


10. Замазки

По специално в сферата на саморазливна замазка, пердашена армирана замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка в баня, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.


11. Настилки и облицовки

По специално в сферата на циклене на дюшеме, гравиране на плочки. рязане на плочки, фугиране на паркет, редене на дюшеме, поставяне на ламинат, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на паркет, первази, полагане на балатум, всички подкатегории, премахване на мокет, щампован бетон, паважни плочи, лепене на плосък камък /гнайс и др./, поставяне на изкуствена трева, шлайфане на мозайка, поставяне на мокет, премахване на балатум, епоксиден под, поставяне на ламперия, фугиране на плочки, лакиране на паркет, лепене на плочки.


12. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, всички подкатегории, ремонт на електроинсталация, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лед лента (скрито осветление), монтаж на лунички, монтаж на стенна лампа, изграждане на електроинсталация, монтаж на контакт, монтаж на ключ, монтаж на плафони.


13. ВиК Услуги

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, сондажи в почва, монтаж на съдомиялна, демонтаж на душ кабина, хоризонтален щранг, всички подкатегории, монтаж на тоалетно казанче, монтаж на тоалетна чиния, монтаж на душ кабина, подмяна на водомери, изграждане на мръсен канал, откриване на външен теч, откриване на вътрешен теч, отпушване на канал до ф150, консултация от специалист на място, направа на шахта, монтаж на пералня, сушилня, демонтаж на душ кабина, монтаж на биде, писуар, отпушване на тоалетна, мивка, тръби в баня и кухня до ф75, водопроводна инсталация до 3 метра, извод за вода и канал за пералня, съдомиялна, бойлер, отпушване на канал до ф200, спирателен кран (след водомер), рязане на тръби, изграждане на септична яма, отпушване на мивки, монтаж на хидрофорна помпа, ремонт на тоалетно казанче, демонтаж на мивка, смяна на шахта, смяна на водопровод с пп тръби ф20, ремонт на пералня, сушилня, отпушване на сифони, монтаж на смесител за мивка в баня, изграждане на вик инсталация, монтаж на моноблок, водопроводна инсталация над 3 метра /+ точките/, демонтаж на душ панел, демонтаж на вана, демонтаж на тоалетна, монтаж на мивка за баня, монтаж на линеен сифон, монтаж на вана, монтаж на структура за вграждане, монтаж на душ панел, лепене на тръби, смяна на вертикален щранг, отпушване на канали, монтаж на бойлер при съществуващи изводи за водопровод.