Добре дошли на бизнес профила на MaxBuild-Врати и парапети


Фирма “МАКС БИЛД” ООД е на пазара вече 10 години, за които може да се похвали с множество създадени партньорства, контакти с най-големите строителни фирми и безкрайни доволни клиенти! • предлагаме голям избор от врати по поръчка и налични на склад интериорни врати , входни врати, врати за къщи (подходящи за външни условия) в различни размери и цветове, стъклени врати, плъзгащи врати, противопожарни врати, метални врати за мази и други. (Украински, Китайски, Руски, Турски и Италиански). Предлагаме също и алуминиеви парапети и джакузита.

Врати е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


За над 10 годишния ни опит сме се сблъсквали и сме решавали всякакви проблеми, както със стандартни, така и нестандартни решения. Разполагаме с монтажни групи с дългогодишен опит и много реализирани обекти и доволни клиенти.

Специализация и квалификации


-Продажба , доставка, качествен монтаж и демонтаж на вътрешни интериорни, входни, пожароустойчиви, метални, плъзгащи и стъклени врати; - Продажба и монтаж на алуминиеви, стъклени и комбинирани парапети, паравани за баня и преградни стени. - Продажба, доставка и монтаж на Джакузита (налични на склад)