Добре дошли на бизнес профила на rosmeddesign


“РОС-МЕД –ДИЗАЙН” ЕООД е една от малкото фирми на българският пазар, която освен стандартните меламинови плоскости, изработва мебелни изделия в МДФ боя – мат, гланц и металик цвят, както и МДФ естествен фурнир.

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


15-те години активен бизнес нареждат “РОС-МЕД –ДИЗАЙН” ЕООД в редиците на една от най-успешните фирми от средния бизнес, специализирани в сферата на интериорното обзавеждане. Фирмата работи предимно с немски и австрийски материали, което е гаранция за качеството и вида на изрsаботваните мебели. Непрекъснато обучаващите се дизайнери и тяхното индивидуално отношение дава на клиентите невероятна възможност за уникалност на техните желания, съобразени с най-новите световни тенденции. Нивото на обслужване, сроковете за изпълнение и широкият диапазон на ценообразуване са напълно съобразени с индивидуалните възможности на всеки клиент.

Специализация и квалификации


Дизайнерските решения, осъществени в х-л “Приказките” на Пайнер студио – Харманли, Румънско посолство, БНТ, са само част от дългия списък проекти на фирмата, които показват нивото на професионализъм и креативност на екипа от специалисти на компанията.