Добре дошли на бизнес профила на Георги Хинков


Ремонт на водоснабдителни и канализационни системи. Монтаж на отоплителни инсталации и други ВиК ремонти. Работа с продукти, произведени по най-модерни технологии. Гарантирано високо качество, отговарящо на приетите в Европейската общност стандарти. Реална гаранция за монтираните тръбопроводни системи. Бърза и адекватна реакция при възникнали спешни аварийни ремонти. Високо качество на изпълнение на достъпни цени.

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 55 месеца за Поправка на авария на хоризонтална тръба в банята | София

“Огледът на аварията беше осъществен веднага, ремонтът беше насрочен в удобно за клиента време и извършен с точност и професионалност.”

Георги Хинков отговори: Виж снимки

Много благодаря за добрата оценка. С поздрави, Георги Хинков

Виж всички мнения

Опит


Професионалният ми опит е над 20 години. Работил съм по мащабни проекти за подмяна на водопроводни системи във Велинград и Слънчев бряг. Разполагам и с екип от професионалисти за изпълнение на по-големи проекти. Годините работа и натрупан опит, преодоляваните трудности и постиганите успехи спомогнаха за изграждането като професионалист. Предимството ми е, че предоставям качествено и пълно обслужване, започвайки от консултация и изготвяне на оферти, включващи доставката на материалите, монтажните дейности, до осигуряване на гаранционно обслужване, сервизно поддържане и ремонт.

Специализация и квалификации


Работя с материали на реномирани фирми от Чехия, Германия, Италия и Дания. Работя с модерна техника и разполагам с екип с дългогодишен професионален опит и компетентност. Предлагам комплексни ВиК услуги: ВиК ремонти, смяна на щрангове, изграждане на водомерни възли, проверка, пломбиране и узаконяване на водомери, монтажни и демонтажни дейности за вашите водомери, баня, тоалетна и т.н.