Масивна иконка за категория Отопление и климатизация

1. Отопление и климатизация 1 извършен проект

По специално в сферата на лъчисто отопление, автоклиматици, монтаж на радиатори, отоплителни системи, профилактика, овк проектиране, вентилация, горивни системи/котли, отопление на басейн, пректиране на инсталация, соларни панели, ремонт на теч от газов котел, монтаж на соларни системи, ремонт на радиатор, газови инсталации, монтаж и ремонт на климатици.


Масивна иконка за категория ВиК Услуги

2. ВиК Услуги 5 извършени проекта

По специално в сферата на отпушване на шахти, течове, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, отпушване на мивки, изграждане на вик инсталация, отпушване на сифони, лепене на тръби, отпушване на канали.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Ремонт на баня

3. Ремонт на баня 3 извършени проекта

По специално в сферата на къртене на баня, цялостен ремонт на баня, уплътнения на санитария, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня.

Виж мнения

Масивна иконка за категория Паркет и ламинат

4. Паркет и ламинат

По специално в сферата на лакиране на паркет, редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на дюшеме, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат.


Масивна иконка за категория Строителство на сгради

5. Строителство на сгради

По специално в сферата на реставрация, сглобяеми къщи, преградни стени, ново строителство.


6. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на радиатори, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван.


7. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане с плочки, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки.