Добре дошли на бизнес профила на HVAC SYSTEMS


Фирма „ЕЙЧВАК СИСТЕМ ЕООД“ с дългогодишния си опит в ОВК бранша, гарантира на нашите настоящи и бъдещи клиенти, професионално-консултиране, проектиране, изграждане, гаранционно и извън гаранционно обслужване на отоплителни, климатични, вентилационни системи и термопомпи. Фирмата е специализирана в изграждане на системи работещи с високо ефективно и надеждно оборудване, използващо зелена енергия с ниски експлоатационни разходи.

Отопление и климатизация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Фирма „ЕЙЧВАК СИСТЕМ ЕООД“ e на пазара, в сферата на ОВК системите, от 2014г. През този период е доказала и затвърдила името си с качествено изградени и поддържани системи.

Специализация и квалификации


Фирмата е специализирана в изграждане на - отоплителни, климатични и вентилационни системи. За изграждане системите на нашите клиенти, фирмата работи с оборудване на производители като DAIKIN и MITSUBISHI ELECTRIC. За водни отоплителни инсталации с водно подово (лъчисто отопление) и конвектори, както и системи на директно изпарение и високо ефективни рекуоперативни блокове, използваме водещите производители DAIKIN, MITSUBISHI, GREE ,като енергийни източници на зелена топлинна енергия: - Климатични системи на директно изпарение - сплит (външно/вътрешно тяло ) и мултисплит климатици до 10kW (едно външно/до 5 вътрешни тела ). VRV и VRF системи до 90kW (от 1 до 4 външни тела/от 2 до 40 вътрешни тела ). - Термопомпи и чилъри или на кратко водни системи - това са съвременните системи с термо помпа и конвектори, подово отопление и стенно отопление. - Вентилационни системи - вентилационни ситеми с кръгли и плоски въздуховоди, със стандарни рекуперативни блокове и високо ефективни(термопомпени) рекуперативни блокове. - Отоплителни системи с пелетни и пиролизни котли. -Извънгаранционна поддръжка и сервиз на битови, офис и промишлени климатични системи. -Сервиз и ремонт на термопомпи, чилъри и климатични системи.