1. Дограма и остъкляване

По специално в сферата на ремонт на дограма, витрини, pvc дограма, фризове и первази, остъкляване на тераси, дървена дограма, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, алуминиева дограма, гравиране/рязане на стъкло, стъкларски услуги.


2. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации. външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт.


3. Енергийна ефективност

По специално в сферата на енергийна ефективност на сгради, обследване за енергийна ефективност, соларни инсталации, фотоволтаични системи, възобновяеми енергийни източници.


4. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита. вътрешна изолация, саниране на сгради, хидроизолация.


5. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, рязане на плочки, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


6. Почистване

По специално в сферата на абонаментно почистване. почистване на килими, мокети, матраци, почистване на комини, почистване на мрамор, почистване на фасади, почистване след ремонт, пране, почистване на офиси, почистване на домове, почистване на мебели, химическо чистене, почистване на входове.